Fotografering av Menyer – Mat – Dessert

Hva vi kan tilby

Altnet AS tilbyr erfarne fotografer for menybilder, fotografering av alle typer mat, frukt, dessert og alt som måtte falle inn i kategorien mat.

Som fotograf bedrift kan våre fotografer hjelpe deg med alt fra bloggbilder av mat, kjederestaurant bilder eller kampanjebilder for reklamer av mat.

Vi kan være behjelpelige med fullstendig meny fotografering av alle deres retter, dessert og fristelser inkudert drikkevarer. For en fullstendig portfolio av våre oppdrag og referansebilder ser vi fram til din henvendelse.

Kontakt oss for matfotograf og referanser

 Hva gjør matfotografen før fotograferingen?

For å ta gode og fristende matbilder spiller lys og farger en stor rolle. Fotografen tar som regel seg frihet til å velge den beste lokasjonen for hvert enkelt bilde. Luksusrestauranter vet hvor viktig det er med gode  bilder som reflekterer menyens fristelser på en god måte.

Mat Meny, Desserter, Drikkemeny fotografering

Før bestilling av fotograf til matfotografering vil det lønne seg å planlegge hvilken retter som det skal tas bilder av. Selv om det er mulighet til å ta bilder av alle deres retter, kan det være en bedre løsning å fokusere på retter som dere ønsker å selge mest.

Leveringstid på bilder

Etter endt sesjon leveres bildene innen 2-3 virkedager. For større matfotografering får du en eksakt leveringsdato og får bildene levert ferdig optimalisert for webbruk og print.

For en skreddersyd pristilbud på din restaurant, kan du kontakte oss på tlf: 400 935 45 eller sende oss en epost til matfotograf@dropp.no

Bilder av høy kvalitet

Kvalifiserte og meget erfarne fotografer

  • Gode kundereferanser
  • Ingen hemmelige priser
  • Fornøydsgaranti