Firma fotograf | Bedriftsfotografering | Portrett | Gruppebilder

Privatkunde – Fotografering

Kontakt oss for en hyggelig samtale og vi hjelper deg!

Kontakte oss på tlf: 400 935 45 

eller bedriftsfoto@dropp.no

Alternativt kan du bruke vår kontaktskjema – fotograf

Familie fotografering
DIN FOTOOPPDRAG – PROFESJONELL FOTOGRAF – RIKTIG ERFARING
Firmafotografen.no samarbeider med noen av Norges beste fotografer som kan dekke bland annet: bryllup, private eventer, followup shoots, eiendomsfotografering innvendig og utvendig. Vi holder meget høye krav til våre fotografers ferdigheter og serviceinnstilling. Med dette kan vi forsikre våre kunder at de får de beste bildene til riktig pris. Du kan bestille fotograf for 30min, 45min, 1time eller tilpasset. Priser vil avhenge av reiselengde og type oppdrag og dens omfang. Dersom du ønsker et uforpliktende pristilbud er dette heller ingen problem. For større oppdrag for private, kan det være nødvendig med kredittsjekk, dersom betaling ønskes etter at bildene er levert. Ellers kan depositum beløp betales inn før oppdragsdato og resten faktures etter fullført oppdrag. Kontakt oss for en uforpliktende pristilbud fra våre fotografer på ditt oppdrag. Husk å bestille fotograf i god tid, da det til tider kan være stor oppdragspågang.
 
PHOTOSHOP BILDEREDIGERING Noen ganger er man så uheldig at man får kviser eller andre uheldigheter rett før fotograferingsdagen. Heldigvis har vi bred erfaring med bilderedigering, så det er ingen problem å rette ting som «ikke skulle ha vært.» Denne tjenesten kan bestilles i tillegg etter at du har fått bilder, men ikke er helt fornøyd med at skjorten ikke er styrket visse steder, eller at det ligger et fjer på håret.Les mer om bilderedigering og se priser
SERVICE INNEN FOTOFå en topp service med lave priser og ingen overraskelse. Hos oss får du pristilbud eller ordrebekreftelse med oppmøte tid og hva som skal fotograferes og når. Med flere kvalifiserte fotografer slipper du å tenke på at fotografen ikke møter fordi han\hun har glemt avtalen eller er syk. Hvis du heller trenger videograf og filmproduksjon kombinert med bilder, eller bare video, kan vi tilby videografer til bl.a.:Bryllup – Eiendom – Bursdag – Privat fest – Portrett bilder – Barnebilder – Ferie bilder – Lang distanse fotografering
Fotograf-pris-kostnadsoversikt

 

DU FÅR FULL BRUKSRETT PÅ ALLE BILDER FRA FOTOGRAFEN MED INGEN OVERRASKELSER

AVTALE MED FOTOGRAF OM RETTIGHETER TIL BILDER? Ofte kan det oppstå problemer mellom fotografer og deres kunder på rettigheter til bilder og hva de brukes til. Dette oppstår ofte på grunn av lokkepriser der fotografer tilbyr en svært billig pris som ingen kan konkurrere med og deretter krever ekstra betaling for større versjon av bilder eller muligheten til å bruke disse som en vil. Den som tar bildet har rettigheten til bildet og dette kan du lese mer om her. Vi har standard avtale der vi tilbyr kunden full bruksrett på alle bilder på våre oppdrag og har altså ingen hemmelige priser. Med stor fokus på fornøyde oppdragsgivere og kunder, kan du bruke alle bilder akkurat som du vil.
BLIR DINE BILDER BRUKT TIL Å FREMME FOTOGRAFEN? Det er en gansk vanlig at dine private bilder som portretter, familiebilder og bilder av baby og barn blir brukt til å fremme fotografens portifolio på sine egne sider. Dette har fotografen lov til og ganske så fri til å presentere sitt arbeid. Vi velger å IKKE publisere bilder uten godkjenning fra våre oppdragsgivere, da vi mener bilder bør forbli private og dette fordi vi vet godt at når et bilde publiseres på nett er det lite som kan gjøres for å fjerne disse på en enkel måte. Dersom du ønsker å se lignenende oppdrag som du ønsker å bestille, tilbyr vi gratis konsultasjonstime der vi kan presentere portfolio bilder.

UNIKE SITUASJONSBILDER ER GODE BILDER Ønsker du redigerte bilder med solide effekter, kan vårt fotoredigeringsteam være til god hjelp. Send oss bildet du ønsker redigert og vi kommer med forslag hvis du selv mangler dette.
UNIKE SITUASJONSBILDER ER GODE BILDER Ønsker du redigerte bilder med solide effekter, kan vårt fotoredigeringsteam være til god hjelp. Send oss bildet du ønsker redigert og vi kommer med forslag hvis du selv mangler dette.
SKOLEBALL FOTOGRAFI Ønsker du at skoleball opplevelsen dokumenteres med bilde, blir dette ingen problem. Vi tar bilder av grupper, single og av eventen sjenerelt om Les mer om skoleball fotografering BURSDAGSFEIRING Fyller du eller noen andre år? Er det noe spesielt denne gangen? Da er det bare å bestille en fotograf for å sikre proffe og oversiktelige bilder!.
FEIRING & EVENTEREr det feiring på gang? Ønsker du bilder som gir en oversikt over feiringen? Kontakt oss idag for å sikre en fotograf! På grunn av store mengder oppdrag må vi prioritere firma oppdrag.Bestiller du i god tid på forveien (1 uke) så garanterer vi oppmøte :)Bestilling og prisforespørsler gjøres HER
Fotografering av brud og brudgom

Bryllupsfotografering priser Oslo og Akershus

BRYLLUPS FOTOGRAFI Vi har brudeparret i fokus og prøver å få med oss alle detaljer rundt bryllupet. Alle eventer dekkes med flere hundre til tusenvis av bilder, alt etter oppdragslengde. Du kan avtale med fotografen om du har spesielle ønsker. Les mer om bryllupsfotografering
Oslo Bryllupsfotograf

Fotografering av hele bryllupsdagen, portretter i natur og gøyale omgivelser.

Vi er en Oslobasert fotografbedrift med lang erfaring innen bedriftsprofilering.

Firmafotografen Altnet

Kontakt Telefon: +47 40093545 Vi tar oppdprag fra bedrifter og private og tilbyr fotografering, Eventfotografer, Bryllupsfotografer, Ledelse og ansatte portrett og Eiendomsfotografi Våre oppdragsområder:
Oslo, Lillestrøm, Drammen og 100km radius Postadresse:Økern torgvei 6, 0580 Oslo Oppdrag i nærhet av Oslo og Akershus vil bli prioritert, men vi tar også oppdrag i hele Norge.
Med lave priser fra 790krkan vi tilby deg Profesjonell fotografer til bedrifter og private innen eiendom, portrett av ansatte og reklamebilder.
 
  Har du spørsmål? Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat på: 400 935 45   Support og bestilling av fotograf
Åpningstider
Man – Fre  10.00-18.00 Lørdager   12.00-18.00 Søndager  12.00-18.00   Du kan også bruke kontaktskjema for prisforespørsler på oppdrag, bestilling av fotografer eller bilde redigering og feil retting. (Betjenes også helger og helligdager)   Dette kan vi tilby deg som fotografkunde:

Bilder av høy kvalitet

Kvalifiserte og meget erfarne fotografer

  • Gode kundereferanser
  • Ingen hemmelige priser
  • Fornøydsgaranti