FREELANCE FOTOGRAFer  TIL LEIE ALLE TYPER OPPDRAG

oslo - lillestrøm - drammen - akershus

Velg Type Fotografering » Event » Foredrag-Presentasjon » Julebord » Fest » Arrengement » Portrett » Produktfoto » Webfoto

Fotograf til webinnhold

Hvis din webside mangler bilder, vil den være mindre presentabel til dine kunder. Bilder legger til mer innhold enn ord og kan hjelpe deg med å gi dine besøkende en bedre førsteinntrykk av din webside. Bestill en av våre fotografer slik at vi kan levere proffe bilder du kan bruke.


Bilder av ansatte  Portrett

Om du skulle trenge bilder av dine ansatte for ID kort, webside kan vi være behjelpelige med høy oppløsningsbilder som egner seg både til ID kort og web presentasjon.

Det er bevist at bilder av ansatte skaper tillitt hos webside-besøkende, og det anbefalles av marketingeksperter å legge relevante gruppebilder og enkle bilder av ansatte på forskjellige steder i hjemmesiden, der usikkerhet kan oppstå.

Produkt presentasjon

Har du nettshop eller kataloger der du ønsker å presentere dine produkter, vil bilder være viktige. Et produkt som ikke har et bilde vil kun forklares med tekst og dette vil oftest ikke være godt nok.

Vi tilbyr alt innen: fotograferingstjenester og redigering av bilder for din bedrift


Firma event fotografering

Er det planlagt firma event eller firmafest, kan du bestille en fotograf for å sikre eventen.

Pakketilbud på foto

Vi kan tilby pakkepriser på eventer som gjentar seg fast, som f.eks. fredagspilsen, sosiale firma eventer og lignende.


Firma og bedrift fotograf

Ikke bedrift? Se våre privat fototjenester

Presentasjon av bedrift med ansatte og reelle bilder øker troverdighet

Presenter din bedrift med dine ansatte, ikke la deres bedrift reflekteres av egne ansatte som kunder får kontakt med. Vi sier det alltid, og meningsmålinger sier det alltid, bilder skaper et bedre inntryk på websider!

En webside som mangler bilder er som en barnebok som mangler bilder og illustrasjonener, spør du oss. Derfor har vi gode pakker for bedrifter som ønsker flere bilder til sin webside. Vi kan også hjelpe din bedrift med temarelaterte bilder  til reklamer eller bruk på hjemmesiden, eposter eller sosial media. Du får alle rettigheter og eierskap til bildene etter avtale. 


Vi skal ut på firmatur og vi tar med oss en fotograf til å sikre minnene!

Planlegger din bedrift en forretningsreise, konferanser i utlandet eller rett og slett en ferietur til dine ansatte?

Vi har fotografer som kan bli overtalt til å bli med og samtidig ta bilder av hele turen for dere. Vi gir fradrag for reise og utgifter i den totale prisen samtidig som du kan få fradrag som utgift.

KONTAKT OSS  


Portrettbilder av ansatte for web og digital bruk

Når Med standariseringen av bedriftssider på nett har nye muligheter for presentasjon av ansatte og konsulenter kommet fram. Mange store bedrifter velger å legge bilder av sine ansatte sammen med kontakt info. Bilder som er realistiske og ikke overdrevent perfekte skaper tillitt hos besøkende og øker kontaktsjansen. Med Photoshop har vi fine muligheter til å redigere bakgrunn og småfeil fra de som avbildes. 

Vi tilbyr komplette pakker for portrett fotografering av ansatte, samarbeidspartnere og konsulenter. Kontakt oss for pris og mer informasjon.

En total digitalisering av dine ansatte og konsulenter 

En digital portrett portfolie er en solid investering på selskapets markedsføringspotensiale. 

Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres.

Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prossessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel.

Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.

Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredstille disse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud på portrett av ansatte og ta første skritt til digitalisering av dine ansatte.UTLEIE OG SALG AV NÆRINGSEIENDOMMER

Skal dere selge eller leie ut næringseiendommer, kan vi tilby totale pakker, digitalisert for bruk i hjemmesider, epost utsendinger eller reklame-print. Vi tilbyr solide avtaler for større bedrifter som har behov for dynamisk fotografering eller faste oppdrag. Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål om hva vi kan tilbyr din bedrift innen fotografering.

 FÅ GRATIS PRISTILBUD! 


 FÅ GRATIS PRISTILBUD! 

Vi tilbyr alt av fotograferingstjenester for din bedrift:

Foto og bilde av ansatte priserAnsatte fotografAnsatte pa websideBedrifsansatte foto

Proff fotograferingsservice >>  Bestill en fotograf til firmaevent og firmabilder