Menu

Har du spørsmål?

Kontakt oss for spørsmål om våre tjenester!

Ring oss på 400 935 45

PRODUKSJON AV FILM

Vi har ekstern kontrakt for høy oppløsnings video-dokumentering og opptak og tar oppdrag innen disse i Oslo og Akershus området med hovedfokus mot bedrifter, men tar også private oppdrag. Video blir tatt i 4k eller 1080p oppløsning og det er mange muligheter til effekt eller teksting etter avtale.

Da oppdragsmengden varierer anbefaller vi å ta kontakt i god tid, slik at vi kan stille opp med kamerateam på ditt oppdrag.

 

TV – INTERNETT – SOSIALMEDIA REKLAMEFILM FOR BEDRIFTER

Dersom det er på tide med markedsføring av deres bedrift eller produkt er reklamefilm uten tvil en av de beste investeringene. Vi tar oss av skuespillere, kommer med script og handlingforslag som best mulig promoterer ønsket produkt eller kampanje.

 

Videoproduksjon

1080p

4K versjon

 

Prokuksjon av alle typer film

TV REKLAMEFILM FOR MERKEVARE OG SELSKAPER

Dersom dere har lansert eller kommer til å lansere et nytt produkt eller tjeneste, vil en reklamefilm hjelpe med å nå mange typer grupper, spesielt på Youtube, Facebook og deres websider, i tillegg til Tv.
Som produksjonsselskap kan vi stille med opptak og produksjon av 5-60 sekunders reklamefilmer til markedets beste priser.

Under finner du litt informasjon om lengde på reklamefilmer og hvilken som passer best til hvilket formål.

5-10 sekunders reklamefilm

Egnet godt for direkte til poenget meldinger, hvor seer ikke får en sjanse til å unngå meldingen\budskapet. Lengden er ikke så plagsom for audiensen.
Superkorte reklamefilmer har blitt mer og mer populert takket være sosiale medier og websider, ettersom lange reklamer blir irriterende for mange.

Den korte versjonen kan være en utklipp av en lenger reklame med mer detaljert innhold og egner seg for å påminne budskapet. Denne lengden er også mer budsjettvennlig og kan brukes til å nå mange seere med sine korte sekvenser. Nedsiden er kanskje at det i blant blir litt for kort for å få budskapet over og egner seg ikke til alle proukter eller tjenester.

15 sekunders reklamefilm

Denne lengden gir mer tid til å fange seeren og tilbyr en mer effektiv huske prosent blant seere. Dette kan være en god lengde for introduksjonsreklamer der nye tjenester, produkter eller tilbud presenteres.

Budsjettet er også lavere enn lengre reklamefilmer og kan passe mindre til mellomstore bedrifter som har en mindre budsjett godt.

Tiden tilgjengelig er nok til å få over budskapet over til seere, selv om det er ganske vanlig at nettbrukere hopper over videon etter 5 sekunder eller første mulighet de får. 15sekunders filmer har også en høyere delingsrate i sosiale medier om seeren finner den til å være underholdende eller gøyal nok. Dette kan gi reklamefilmen en gratis ridetur på nett og kan nå enda flere uten kostnad og for lengre tid.

Det er verdt å merke at tiden kan være for knapp til å synke inn hos seer, men er en utmerket valg spesielt for nettsider med klare budskaper.

30 sekunders reklamefilm

Den mest brukte lengden i dag og populær for større bedrifter som ønsker en mer detaljert presentasjon av tjenester og produkter.
30 sekunders video kan være utmerket for reklamer med god humor og som kan få seer til å le, underholdningsverdien bør settes høyt eller bør starte med en fengende første 5 sekunder for å fange seer.

Det kan forventes en høyere andel hukommelsesverdi og denne kan kombineres med kortere video for å friske opp budskap.
Denne lengden kan være altfor lang for webbruk og egner seg best for Tv og hjemmesider.

60 sekunders reklamefilm

Desto bedre historie, jo større blir sjansen for at seer husker reklamen. Reklamefilmer er ganske like filmer når det kommer til budskapets kvalitet. En bra start og en enda bedre avslutning er nøkkelen.

Gøyale fakta kan legges til for å forsterke budskap, slik at helheten leverer noe som er nyttig for seer. En lenger reklamefilm får mer tid til å bygge empati og forståelse enn korte filmer. Prismessig passer 60 sekunder og opp større bedrifter med større budsjetter.

INTRODUKSJONSVIDEO OG OM OSS VIDEO KLIPP

Uansett hvor kjent en bedrift eller produkt er, kan en velprodusert påminnelse om hva deres selskap står for være til god nytte.
Ofte så har forbrukere og kunder hørt om dere eller deres slagord, men vet lite til ingenting om deres selskap utenom det brukte produktet.

I en tid der nettbrukere blir latere og interaksjoner raskere kan en video få brukeren til å lene seg tilbake og se på begynelsen av videoen eller hele hvis den er underholdende nok.En kort video av høy kvalitet og introduksjon kan gi din bedrift mulighet til å fortelle litt om bedriftens mål og planer uten at seer\besøkende hopper videre.

Vi kan produsere klipp fra 3min og opp til 15 minutter der din bedrift introduseres, identiteten og branding kommer fram, og ikke minst beskjeden når fram til seer.
For selskaper som har et nytt produkt eller er ny på markedet kan en introduksjonsvideo være midt i blinken og øke merkegjenkjennelse prosessen og gjenkjennelsen av denne.

 

Å HUSKE, HUKOMMELSE TYPER FOR EN EFFEKTIV VIDEO

As we know the importance of an entertaining video with good production value and to the point shooting, our assistance will be of great value for you.

Memories have 3 type of banks available
Episodic memory, Sematic memory and Procedural memory.

Memories witch empathy, emotions, times and places are stored in the Episodic memory. Any time you try to remember a place or a timeframe the Episodic memory is activated.

All facts, understanding, concepts along with knowledge is stored on the Sematic memory. This memory bank is like a database of your knowledge like wikipedia.
Last and not the least we have Procedural memory which is the long time memory and the unconcious memory. When you are driving a car or doing something you have done many times before, you are accesing the Procedural memory.

 

In our videos, we try to access all 3 types of memory, so your introduction and about us videos are remembered for life.
For more information on our video services, feel free to contact us!

Kontakt oss for mer informasjon om priser, ledig kapasitet og en uforpliktende scenario\manus for reklamefilming.

Filmproduksjon for bedrifter var sist oppdatert: December 15th, 2020 av firmafotografen
  • 1