MATFOTOGRAF

Dette kan vi tilby innen matfotografering

Altnet AS tilbyr erfarne fotografer for menybilder, fotografering av alle typer mat, frukt, dessert og alt som måtte falle inn i kategorien mat.
Som fotograf bedrift kan våre fotografer hjelpe deg med alt fra bloggbilder av mat, kjederestaurant bilder eller kampanjebilder for reklamer av mat.
Vi kan være behjelpelige med fullstendig meny fotografering av alle deres retter, dessert og fristelser inkudert drikkevarer. For en fullstendig portfolio av våre oppdrag og referansebilder ser vi fram til din henvendelse.

Kontakt oss for matfotograf og referanser

Hva gjør matfotografen før fotograferingen?

For å ta gode og fristende matbilder spiller lys og farger en stor rolle. Fotografen tar som regel seg frihet til å velge den beste lokasjonen for hvert enkelt bilde. Luksusrestauranter vet hvor viktig det er med gode  bilder som reflekterer menyens fristelser på en god måte.

Mat Meny, Desserter, Drikkemeny fotografering

Før bestilling av fotograf til matfotografering vil det lønne seg å planlegge hvilken retter som det skal tas bilder av. Selv om det er mulighet til å ta bilder av alle deres retter, kan det være en bedre løsning å fokusere på retter som dere ønsker å selge mest.

Leveringstid på bilder

Etter endt sesjon leveres bildene innen 2-3 virkedager. For større matfotografering får du en eksakt leveringsdato og får bildene levert ferdig optimalisert for web bruk og print.

 

Hva koster en matfotograf?

Pris på fotografering vil variere fra oppdrag til oppdrag, men du kan regne med 30minutters fotografering inkludert redigering for ca. 3500,-
Du får da 10 bilder, som er utvalgt fra dagens photoshoot, og det er mulig å bestille flere for et lite tillegg i pris.

 

Priser på matfotograf (prisliste)

Priser oppgitt er inkludert reise, oppmøte og eventuell rigging on-site, eksl. mva.

10 bilder, 30 min – 3500,-

15 bilder – 45min – 4200

20 bilder, 1 time – 4900,-

For variasjon på din tilbud, ber vi deg ta kontakt 🙂

 

Tips til gode mat bilder

For å få til gode bilder, er det viktig at du velger et tidspunkt som egner seg til fotografering.
Dersom fotografering skjer i åpningstid, er det mulig å ta bilder av mat som serveres kunder, fra distanse.

Det vil være lurt å være klar når fotografen kommer, jo flere bilder som vi kan ta uten å vente, jo bedre resultater kan du forvente.

Fotografering av Menyer - Mat - Dessert

Trenger vi en matstylist?

Det spørs hvor mange bilder som ønskes og hva formålet med bildeneer. Dersom dette gjelder markedsføring, tvreklame eller større annonser, kan det være lurt å booke en matstylist som kan gjøre klar mat som skal fotograferes.

For meny fotografering er ofte samarbeid med deres kokk mer enn tilstrekkelig. Det er viktig å huske at menybilder, skal være basert på hva kunden får servert og dette bør reflekteres i bildene.

Råvarebilder med ferske råvarer, marinade og krydring kan være gode alternativer dersom tilberedet rett ikke er tilgjengelig. Sjømat og kjøtt egner seg utmerket til råvarefotografering. 

Våre fotografer har lang erfaring fra mat fotografering, så det er absolutt mulig å be om råd og tips, og få hjelp underveis.

Fotograf til kampanjer og matfoto

For en skreddersydd pristilbud på din restaurant, kan du kontakte oss på tlf: 400 935 45 eller sende oss en epost til matfotograf@dropp.no

Sist oppdatert: April 13, 2019

Fotografering av Menyer – Mat – Dessert var sist oppdatert: April 13th, 2019 av firmafotografen


Kategorier:

Related Posts