OSLO OG VIKEN

Vi tilbyr både dronevideo og fotografering av næringseiendommer, borettslag og private eiendommer i Oslo og nærliggende områder.

FF tar oppdrag i bl.a. Akershus, Asker, Bærum, Drammen, Eiker, Fredrikstad, Jessheim, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Moss, Nes, Oppegård, Oslo, Rælingen, Skedsmo, Ski, Ullensaker

Vi tilbyr dronevideo- og fotograferingstjenester for næringseiendommer, borettslag, og private eiendommer i Oslo og omliggende områder.

Innenfor Ring 3 står vi klare til å bistå med NF-1129 søknadsprosessen for droneflyging i henhold til EN R102-reglementet i sentrale Oslo, noe som letter en smidig og forskriftsmessig drift for dine fotograferings- og videograferingsbehov. Ved å benytte oss av vår ekspertise, navigerer vi gjennom de spesifikke kravene og restriksjonene for å bringe frem de beste perspektivene av din eiendom, alt mens vi overholder de fastsatte retningslinjene.

Dra nytte av vår omfattende kunnskap om Oslo-området, når vi leverer bilder av høy kvalitet som fremhever de unike aspektene ved din eiendom. Vi forsterker synligheten og appellen gjennom luftbilder som er både fengslende og innsiktsfulle.

Operasjonsområder

Vi oppfyller Luftfartstilsynets krav til operasjoner i kategoriene:

  • Åpen kategori A1/A3
  • Åpen kategori A2

Oslo-området - Dronefoto og Dronefilming

 

Som kunde får du høyoppløselige bilder og video på opptil 4k oppløsning.

Aktuelle oppdrag som passer innen dronefilming og foto:

  • Eiendom
  • Bedriftsreklamer
  • Inspeksjon av anlegg
  • Prosjektdokumentasjon
  • Event fra luften

Få tilbud på

Oslo-området - Dronefoto og Dronefilming

Vennligst fyll ut dette uforpliktende skjema, så tar vi kontakt


Oslo Dronefotografering og Dronevideo for Næring
Tjeneste Beskrivelse Pris fra
Byggprosjekt Overvåkning Overvåker fremdriften i byggeprosjekter og dokumenterer prosessen. God for å holde klienter oppdatert og for kvalitetssikring. fra 4900 NOK
Solpanel Inspeksjon Gjør inspeksjoner av solpaneler på bygningstak for å se etter eventuelle skader eller behov for vedlikehold. Dette kan spare både tid og penger ved å oppdage problemer tidlig. fra 4900 NOK
Bedrifts Presentasjon Lager unike, høyoppløselige luftbilder og videoer av bedriftens bygninger og omgivelser for markedsføringsformål. fra 4900 NOK
Landbruk Leverer detaljerte oversiktsbilder av gårder og marker, noe som kan hjelpe bønder med å overvåke avlinger og dyrehelse. fra 3900 NOK
Infrastruktur Inspeksjon Tilbyr en sikker og effektiv måte å inspisere høye eller vanskelig tilgjengelige strukturer som broer, vindmøller, og tårn. fra 4900 NOK

 

Oslo Dronefotografering og Dronevideo for Private
Tjeneste Beskrivelse Pris
Boligfotografering Luftbilder og videoer av din eiendom. Perfekt for salgsprosesser eller bare for å vise fram din spesielle plass. fra 3500 NOK
Bryllupsfotografering Unike bilder fra luften for din spesielle dag, skaper minner med et nytt perspektiv. fra 5000 NOK
Familie- og Arrangementfotografering Fanger familiens spesielle øyeblikk og arrangementer fra luften, for en unik vri på tradisjonelle fotografier. fra 3900 NOK
Personlig Landskapsfotografering Tar bilder av dine favorittsteder eller områder av personlig betydning, fra fjelltopper til innsjøer, fra et unikt fugleperspektiv. fra 3900 NOK
Fritidsaktiviteter Fanger dine fritidsaktiviteter, som båtturer, fjellturer, eller sportsbegivenheter, fra luften for å gi en unik vri på dine opplevelser. fra 3900 NOK

 


 

 

Droneoppdrag beskrivelse

Før droneoppdraget sjekkes alltid lokasjon på Google maps, og om lokasjonen er i nærheten av en flyplass.

Hovedregel er at vi ikke kan fly innenfor en radius på 5 km fra flyplass. Det finnes egne kartsider som er utarbeidet av luftfarstilsynet. De viser nøyaktig sikkerhetsområde med restriksjoner for droneflyging.

Skal man allikevel fly innenfor flyplassens sikkerhetsområdet må man kontakte tårnet på aktuell flyplass, og klarere flyging.

Som hovedregel gjelder da at max flyhøyde er 50m når man får tillatelse til å fly.

Normal max høyde for drone flydd av dronepilot i åpen kategori er 120 meter.

Er man profesjonell dronepilot – dvs at man tjener penger på bilder og film tatt med drone – må man ha en egen ansvarsforsikring.

 

Sikkerhetsavstander og maksimal flygehøyde:

All flyging må skje på en hensynsfull måte som ikke utsetter luftfartøy, personer, fugler, dyr eller eiendom for risiko for skade eller for øvrig er til sjenanse for allmennheten.

Luftfartøyet må til enhver tid være godt synlig for den som fører det.

Den kan kun flys i dagslys med mindre man har fått spesialtillatelse til å fly når det er mørkt.
Når man flyr skal man holde deg innenfor nødvendige sikkerhetsavstander.

Det er ikke tillatt å fly høyere enn 120 meter over bakken eller vannet fra det nivået dronen tar av fra.

Det kan ikke flyes nærmere enn 150 meter fra folkeansamlinger med mer enn 100 personer.
Avstandene til personer, bygninger og kjøretøy er absolutte horisontale avstander.

Det er heller ikke lov å fly nærmere enn 50 meter fra andre mennesker, kjøretøy eller bygninger som ikke er under pilotens eller fartøysjefens kontroll.

Dette innebærer at personer, eller eiere av kjøretøy eller bygninger, kan samtykke til at flygingen skjer nærmere enn 50 meter. Det er fastsatt egne sikkerhetsavstander for fartøy som veier 250 gram eller mindre.

 


DRONEVIDEO\DRONEFILM BERGEN – EKSEMPLERDRONEFOTO\DRONEBILDER EKSEMPLER BERGEN


Hvorfor koster dronetjenester som dronevideo og dronefoto mye?

Droneoperasjoner kan virke kostbare ved første øyekast, men det er viktig å forstå de mange faktorene som bidrar til disse kostnadene. For det første, investeringen i droneutstyr er betydelig. Droner av høy kvalitet, som er nødvendige for profesjonell bruk, har ofte en høy pris. I tillegg er vedlikehold og oppdatering av utstyret en kontinuerlig kostnad, da teknologien forbedres og endres raskt.

For det andre, å operere en drone krever spesialisert kunnskap og erfaring. Droneoperatører må gjennomgå grundig opplæring for å oppnå de nødvendige lisensene, og de må også opprettholde disse lisensene gjennom kontinuerlig opplæring. Dette representerer en betydelig investering i tid og ressurser.

Droneoperasjoner innebærer også betydelig risiko. For eksempel kan fugler angripe droner, noe som kan føre til skader på utstyret og potensielle tap av opptak. I tillegg tåler de fleste droner ikke vann godt, noe som betyr at dårlig vær kan forårsake skader eller til og med ødelegge utstyret.

Videre er det viktig å ta hensyn til forsikringskostnader. Droneoperasjoner er dekket av spesialiserte forsikringspoliser for å beskytte mot risikoen for skade, tap av utstyr, eller skade på tredjeparts eiendom. Disse polisene kan være kostbare, men er viktige for å beskytte både droneoperatøren og kunden mot potensielle finansielle tap.

Til slutt krever mange droneoperasjoner betydelig etterbehandling, inkludert redigering av bilder og videoer. Dette er en tidkrevende prosess som krever spesialiserte ferdigheter og programvare.

Samlet sett er kostnaden for droneoperasjoner en refleksjon av de betydelige investeringene i utstyr, opplæring, forsikring og etterbehandling som kreves for å levere profesjonelle og trygge tjenester.

Sist oppdatert: September 21, 2023

Oslo-området – Dronefoto og Dronefilming var sist oppdatert: September 21st, 2023 av firmafotografen


Related Posts