PRODUKSJON AV FILM

Firmafotografen kan bistå med alt fra video produksjon, post-produksjon(etterbehandling), korrigering og optimalisering til ferdig video til publisering. Vi kan produsere reklamefilm, kortfilm, video intervjuer, opplæringsvideoer og ellers alt innen film. Vi tar oppdrag primert i Oslo og Viken(Akershus), men også oppdrag i bl.a. Bergen, Kristiansand og Stavanger.  Vårt hovedfokus er rettet mot bedrifter, stiftelser og organisasjoner, men tar også private oppdrag. Video oppløsninger vi kan levere er 720p, 1080p eller 4K, alt ettersom behov.

Da oppdragsmengden varierer anbefaller vi å ta kontakt i god tid, slik at vi kan stille opp med kamerateam på ditt oppdrag.

 

REKLAMEFILM FOR BEDRIFTER

Dersom det er på tide med markedsføring av deres bedrift eller produkt er reklamefilm uten tvil en av de beste investeringene. Vi tar oss av skuespillere, kommer med script og handlingforslag som best mulig promoterer ønsket produkt eller kampanje.

Se flere eksempel videoer

Mer informasjon om filming

Fotograferer som filmer
Flere av våre fotografer kan filme under fotografering. Dette gir deg mulighet til å spare på kostnader og får dermed løst to ting på en gang.
For tilbud angående dette kan du ta kontakt med vår Oslo avdeling, og hust at vi tar større oppdrag overalt i landet.

Kontakt oss for mer informasjon om priser, ledig kapasitet og en uforpliktende scenariomanus for reklamefilming.

 

 

 

Sist oppdatert: August 7, 2020

Film Production Oslo var sist oppdatert: August 7th, 2020 av firmafotografen


Categories: