Bedriftskunde - Fotografering

VANGLIGE SPØRSMÅL – BEDRIFTSBILDER OG BEDRIFTSFOTOGRAFERING

Hvordan leveres bildene?

Bilder leveres i digital format via vår nettbaserte, sikre bildeserver. Disse kan lastes ned enkeltvis eller samlet i komprimert ZIP fil.

Hva koster fotograferingen?

Pris vil avhenge av hva slags bilder som ønskes og antall bilder. Vi tilbyr priser fra 2500,- og tilbyr noen av landets beste priser.

Følger etter behandling av bilder med i prisen?

Alle bilder som vi leverer inkluderer etterbehandling og optimalisering.

Hvor tidlig må fotografering bestilles

Vi anbefaller å booke fotograf minimum 2 uker før fotografering. Vi kan selvsagt ta imot oppdrag på kortere varsel, dersom det er ledig kapasistet.

Vannmerker dere bilder med logo eller signatur av fotograf

Som standard merkes ikke våre bilder med logosignatur. Ved utvalg av bilder der kunde ønsker å velge ønskede bilder, blir bildene vannmerket, men endelige produkt leveres uten noen form for merking.

Kan dere fotografere i våre lokaler?

Selvsagt, såfremt dere har tilgjengelig plass. For portretter må dere ha minimum 10kvm med plass.

Tar dere reisetillegg?

Vi tar reisetillegg basert på estimerte kostnader som parkering og reiseutgifter. Ofte inkluderer vi reisekostnader i totalprisen

Må vi hente samtykke fra ansatte som fotograferes?

Dere bør absolutt innhente skriftlig samtykke fra ansatte og informere hvordan bildene vil brukes. Husk at samtykke også når som helst kan tilbaketrekkes.

Hva er situasjonsbilder?

Situasjonsbilder er en illustrasjon av en handling eller handling med bilder

Hva er miljøbilder?

Miljøbilder er bilder viser atmosfære og sosiale omgivelser med eller uten mennesker

NOEN AV VÅRE TJENESTER FOR BEDRIFTER

GRUPPEBILDER AV ANSATTE

Gode gruppebilder for fram menneskene bak selskapet og selskapets ansikt ut.

Spesielt i bedriftens nettsider vil gruppebilder av ansatte, gi en positiv inntrykk for besøkende og vise den sosiale delen av bedriften og sammenholdet. Enten om dere er 5 eller 200, hjelper vi dere med planlegging og utførelse.

BEDRIFTSARRANGEMENT

Bedrifter bruker ofte egne ansatte med egne kamera til å sikre gode bilder av bedriftens arrangement. Ofte ender dette med ubrukelige bilder, bevegelsesblur og misfarver og arrangementet blir kun dokumentert med minner om hvor fint det hele var.

 

PRESSEMELDINGER OG LANSERING

Med gode eller dårlige nyheter, kan det være lurt å ha tilgang til egne bilder som kan brukes av selskapet til publisering på egne nettsider, aviser og andre media. Ved å bestille fotografering fra oss, får du full bruksrett på alle bilder uten begrensning.

 

✅ KART – ENTRE – FINN VEIEN TIL OSS BILDER

Vi har alle opplevd det… Det hender ganske så ofte at vi ikke finner fram til bedriften vi skal fotografere. Ofte er dette på grunn av manglende skilting, uheldige plasseringer i en bygning eller rett og slett dårlig forklaring av kontaktpersonen.

Med gode oversiktsbilder, kan du enkelt vise med bilder hvordan dine kunder og gjester finner fram til deg. Vi tilbyr gunstige lokasjonspakker for webside presentasjon der du enkelt viser steg for steg den riktige veien.

 

▷ GRUPPEBILDER AV TEAM, LEDELSE OG ANSATTE

Gode gruppebilder kan reflektere selskapets ansatte og menneskene som jobber i bedriften. Disse bildene passer sider som Om oss, Våre ansatte, Vårt team og andre websider som handler om selskapets bemanning.

Fotografering og gruppesesjon tar under en time og gjøres i deres lokaler, slik at ansatte kan jobbe videre uten mye tidstap. Les mer om portrett og gruppebilder for bedrifter.

 

BILDER AV ANSATTE – PORTRETT

Om du skulle trenge portrett av dine ansatte for ID kort, webside kan vi være behjelpelige med høy oppløsningsbilder som egner seg både til ID kort og web presentasjon.

Det er bevist at bilder av ansatte skaper tillitt hos webside-besøkende, og det anbefalles av marketingeksperter å legge relevante gruppebilder og enkle bilder av ansatte på forskjellige steder i hjemmesiden, der usikkerhet kan oppstå.

FOTOGRAFERING TIL WEBSIDE INNHOLD

Bilder kan få en webside til å virkelig skille seg ut og hjelper besøkende med å visualisere hva bedriften står for.

Se på hvilken som helst webside og forestill hvordan din brukeropplevelse ville ha blitt uten disse bildene. Vi hjelper deg med bilder som får fram bedriftens mål, produkter og slagord.

Vi leverer alle bildene til websider ferdig optimalisert med minst mulig fysisk størrelse uten at kvaliteten blir minsket.

FOTOGRAFERING TIL WEBSIDE\NETTSIDE – KOMMERSIELL FOTOGRAF

Hvis din webside mangler bilder, vil den være mindre presentabel til dine kunder. Bilder legger til mer innhold enn ord og kan hjelpe deg med å gi dine besøkende en bedre førsteinntrykk av din webside. Bestill en av våre fotografer slik at vi kan levere proffe bilder du kan bruke.

STUDIO FOTOGRAFERING OSLO – BEDRIFT

Vi kan tilby fotografering av ansatte både i studio eller lokalstudio som vi setter opp hos din bedrift.
Du kan velge flere bakgrunnspapir eller spørre oss om tips til hva som passer for din bransje og bedrift.

For større bedrifter er det oftest beste løsning å sette opp studio lokalt, som sparer ansatte med reisetid.
Det er også mulighet for å bestille stylist, som sørger for at alle presenteres på best måte og med dette kan vi tilby photoshop tjenester for å fikse naturlige feil som sår og matflekker på klær m.m.

IKKE BEDRIFT? SE VÅRE PRIVAT FOTOTJENESTER

 

bedriftsbilder

Bedriftskunde - Fotografering

 

Bedriftsfoto referanser

Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.

Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredstille disse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud på portrett av ansatte og ta første skritt til digitalisering av dine ansatte.

 

UTLEIE OG SALG AV NÆRINGSEIENDOMMER

Skal dere selge eller leie ut næringseiendommer, kan vi tilby totale pakker, digitalisert for bruk i hjemmesider, epost utsendinger eller reklame-print. Vi tilbyr solide avtaler for større bedrifter som har behov for dynamisk fotografering eller faste oppdrag. Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål om hva vi kan tilbyr din bedrift innen fotografering.

 

VI SKAL UT PÅ FIRMATUR OG VI TAR MED OSS EN FOTOGRAF TIL Å SIKRE MINNENE!

Planlegger din bedrift en forretningsreise, konferanser i utlandet eller rett og slett en ferietur til dine ansatte?

Vi har fotografer som kan bli overtalt til å bli med og samtidig ta bilder av hele turen for dere. Vi gir fradrag for reise og utgifter i den totale prisen samtidig som du kan få fradrag som utgift.

 

PORTRETTBILDER AV ANSATTE FOR WEB OG DIGITAL BRUK

Når Med standariseringen av bedriftssider på nett har nye muligheter for presentasjon av ansatte og konsulenter kommet fram. Mange store bedrifter velger å legge bilder av sine ansatte sammen med kontakt info. Bilder som er realistiske og ikke overdrevent perfekte skaper tillitt hos besøkende og øker kontaktsjansen. Med Photoshop har vi fine muligheter til å redigere bakgrunn og småfeil fra de som avbildes.

Vi tilbyr komplette pakker for portrett fotografering av ansatte, samarbeidspartnere og konsulenter. Kontakt oss for pris og mer informasjon.

KONTAKT OSS 

 

FIRMAFEST – LANSERING – NÆRINGSLIV

En feiring kombinert med firmaevent for å fremme en nylansert produkt eller en miles perle kan forfremme moral både hos ansatte og samarbeidspartnere. Selskapet får mulighet til å fremme produkt\hendelse og samtidig som deltakerne tilbys god mat og kanskje alkohol.

I slike eventer kan en fotograf virkelig få eventen til å skinne fram i ettertid. Bilder kan brukes til markedsføring, Facebook og sosial media promotering og på selskapets hjemmesider.

En fotograf vil altså være en meget god investering for å få fram viktige hendelser og for at eventen skal kunne huskes i senere tid både i næringslivsammenheng og som minner for de ansatte og partnere. Les mer om event fotografi

PRESENTASJON AV BEDRIFT MED ANSATTE OG REELLE BILDER ØKER TROVERDIGHET

Presenter din bedrift med dine ansatte, ikke la deres bedrift reflekteres av egne ansatte som kunder får kontakt med. Vi sier det alltid, og meningsmålinger sier det alltid, bilder skaper et bedre inntryk på websider!

En webside som mangler bilder er som en barnebok som mangler bilder og illustrasjonener, spør du oss. Derfor har vi gode pakker for bedrifter som ønsker flere bilder til sin webside. Vi kan også hjelpe din bedrift med temarelaterte bilder  til reklamer eller bruk på hjemmesiden, eposter eller sosial media. Du får alle rettigheter og eierskap til bildene etter avtale.

FIRMA EVENT FOTOGRAFERING

Er det planlagt firma event eller firmafest, kan du bestille en fotograf for å sikre eventen.

Produkt presentasjon

Har du nettshop eller kataloger der du ønsker å presentere dine produkter, vil bilder være viktige. Et produkt som ikke har et bilde vil kun forklares med tekst og dette vil oftest ikke være godt nok.

Vi tilbyr noen meget gode redigeringstjenester av bilder for bedrifter:Bedriftskunde - FotograferingBedriftskunde - Fotografering

  • Bilderedigering og effekter
  • Logo eksponering
  • Optimalisering for web(Seovennlig)
  • Gjennomsiktig bakgrunnlegging

 

PAKKETILBUD PÅ FOTO

Vi kan tilby rabatt og pakkepriser på firmaeventer og private arrangement, slik at du får markedets beste pris på bilder og Norges beste bruksrettigheter på bilder til næringsliv.

Bruk bildene til print, sosialmedia, websider eller digitalt.

 

Bedriftskunde - Fotografering

Bedriftskunde - Fotografering

FOTOGRAF FOR BEDRIFTSBILDER

Våre fotografer er tilpasset en bedrifts behov når det gjelder bilder og har dette i fokus under fotografering. Bilder som leveres av oss holder alltid forventet kvalitet eller overgår forventningen. Ved forespørsel hjelper vi også din bedrift med tekst som bør brukes til hvert bilde, slik at disse dukker opp ved søk i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Som en bedrift vil det oftest være til fordel å jobbe med fotografer som har erfaring fra bedriftsoppdrag, og deres erfaring vil gi deg som bedrift gode forslag og tips til hva som bør heves frem under fotografering.

Fotograf Oslo

 

Bedriftskunde - Fotografering

En total digitalisering av dine ansatte og konsulenter

En digital portrett portfolie er en solid investering på selskapets markedsføringspotensiale.

Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres.

Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prossessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel.

Have a question?

Call us for a free quote:

+47 400 935 45

 
Bedriftskunde - Fotografering

 

Presentasjon, forklarende markedsføring bilder

 

Sist oppdatert: September 1, 2021

Bedriftskunde – Fotografering var sist oppdatert: September 1st, 2021 av firmafotografen


Kategorier:

Related Posts