Trykk her
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bedriftsansatte Portretter

Bilder av ansatte portrett for nettside

Om du skulle trenge bilder av dine ansatte for ID kort, webside kan vi være behjelpelige med høy oppløsningsbilder som egner seg både til ID kort og web presentasjon.

Det er bevist at bilder av ansatte skaper tillitt hos webside-besøkende, og det anbefalles av marketingeksperter å legge relevante gruppebilder og enkle bilder av ansatte på forskjellige steder i hjemmesiden, der usikkerhet kan oppstå.

Kombiner portrettfotografering av ansatte og ledelse med gruppebilder og introduksjonsbilder av deres lokaler og hva dere driver med.

Bedriftsansatte Portretter

FÅ ET TILBUD PÅ PORTRETTFOTOGRAFERING FOR DIN BEDRIFT

Lurt dersom det er ansatte som er: Syke, på ferie, har fri
Rabatterte priser ved portrettfoto bestillinger

 

ENDRE BAKGRUNN – PORTRETTBILDER

Som et av de få fotografbedriftene i Oslo med bred Photoshop og Lightroom erfaring, har vi mulighet til å bidra med endringer til allerede eksisterende portrett bilder som dere har.

Da portrett fotografering kan være krevende både tidsmessig og prismessig, kan det lønne seg å endre og optimalisere eldre bilder.

Vi kan være behjelpelig med endring av farger på klær, hår, bakgrunn og fjerning av uønskede elementer.

Valgene vil da være avhengige av hvilken farger som er på bildene og oppløsningen på disse.

Det er ofte bare fantasien som setter begrensningene når det gjelder portrettfoto. Vi kan for eksempel endre bakgrunn og legge til deres kontorer eller noe annet som kan være relevant.

Bedriftsansatte Portretter

PORTRETTBILDER AV ANSATTE FOR WEB OG DIGITAL BRUK

Bedriftsansatte PortretterMed standariseringen av bedriftssider på nett har nye muligheter for presentasjon av ansatte og konsulenter kommet fram. Mange store bedrifter velger å legge bilder av sine ansatte sammen med kontakt info. Bilder som er realistiske og ikke overdrevent perfekte skaper tillitt hos besøkende og øker kontaktsjansen. Med Photoshop har vi fine muligheter til å redigere bakgrunn og småfeil fra de som avbildes.

Vi tilbyr komplette pakker med monokrom, farge og bakgrunnsediterte bilder av portrettbilder av ansatte, samarbeidspartnere og konsulenter. Kontakt oss for pris og mer informasjon.

En total digitalisering av dine ansatte og konsulenter, få en digital portrett portfolie som er et solid investering på selskapets markedsføringspotensiale.

Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres.

Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prossessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel. Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.

Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredstille disse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud på portrett av ansatte og ta første skritt til digitalisering av dine ansatte.

PORTRETT-KONVERTERING AV EGNE BILDER FOR BEDRIFTER

Ofte så har ansatte allerede bilder som kan tas i bruk eller kanskje ønsker dere å ta disse selv.

Vi tilbyr gode muligheter på convertering av disse til webvennlig format og kan gi råd om weboptimalisering, slik at bildene vises ved søk på søkemotorer.

Vår avdeling kan også være til tjeneste når det gjelder allerede eksistende nettsider, der bilder på siden ikke kommer fram riktig i søk. Det er mulig å få pakketilbud med rabatt for bedrifter som er på en stram budsjett.

BEVEGENDE BILDER I GIF ( GRAPHICS INTERCHANGE FORMAT) FOR PORTRETTFOTO

Du har kanskje sett litt mer interaktive bilder og presentasjoner som øker presentasjonen av ansatte.

Slike bevegende bilder kan gjøres i Gif format eller med HTML5 og CSS3 kombinasjon.

Bilder vil da kunne endre oppløsning eller størrelse ved klikk\mouseover.

Disse løsningene implementeres vannligis direkte inn på bedriftswebsider og om du har spørsmål om pris og utførelse av lignende oppgaver, kan du alltid kontakte oss for mer informasjon.

BE OM TILBUD PÅ PORTRETTFOTOGRAFERING

Markedets beste verdi

Kun kvalifiserte og meget erfarne fotografer
6 måneder gratis lagring av bilder i SSL.

 • Beste valuta per bilde
 • Levering innen 2-3 arbeidsdager
 • Ingen hemmelige priser
 • 6 måneders sky-lagring

Få et uforpliktende pristilbud
Bilder inkludert

Bilder leveres uten vannmerker i digital jpg eller png format.

 • Høy oppløsning digitale bilder
 • Ingen hemmelige priser
 • Ingen vannmerker\logo
 • Digitale bildefilerFornøydsgaranti

Vi garanterer gode bilder, hver eneste gang og tilbyr garanti.

 • Gode kundereferanser
 • Ingen hemmelige priser
 • Fornøydgaranti
 • Privat visning av portfølje