Har du spørsmål?

Kontakt oss for spørsmål om våre tjenester!

Ring oss på 400 935 45

ansatte-portrett-fotografering

Portrettbilder av ansatte og ledelse

 

FOTOGRAFERING AV ANSATTE FOR WEBSIDER, PRESENTASJON OG ID-KORT

Med flere meget dyktige portrett fotografer kan vi tilby din bedrift de beste portrett bildene av dine ansatte med skreddersydde resultater, klargjort for publisering på deres nettsider eller digital bruk og print.

Vi møter opp til avtalt tid og rigger opp en feltstudio med ønsket bakgrunn. Selskapet ditt får full brukstilgang til alle bildene og slipper dermed å måtte forhandle om bruksrettigheter og konflikter som oppleves med mange fotografer i dag.

FÅ ET TILBUD PÅ PORTRETTFOTOGRAFERING FOR DIN BEDRIFT

Vi tilbyr portretter kun i Oslo og Viken(Akershus) for tiden

Lurt dersom det er ansatte som er: Syke, på ferie, har fri
Rabatterte priser ved portrettfoto bestillinger

SVAR PÅ VANGLIGE SPØRSMÅL RUNDT PORTRETTER FOR BEDRIFTER

Hva koster portrettfotografering av ansatte?

Pris blir estimert utifra antall ansatte, type bilder som ønskes og antall bilder per person. Jo flere ansatte som skal fotograferes, desto billigere pris per person kan vi tilby. Dersom ønskelig kan vi også tilby fastpris på oppdrag. Kontakt oss for et godt pristilbud på ansattefoto for deres bedrift.

Er etterbehandling og retusj av bilder inkludert?

Etterbehandling av bilder er alltid inkludert hos oss. Enkle justering som fjerning av kviser og uønskede elementer som hår , flekk eller bomull er gratis.

Tilbyr dere fotografering i våre egne lokaler

Det gjør vi, også alternative lokasjoner som hoteller eller konferanselokaler der dere samles.

Hvor mye tid skal vi sette av for fotograferingen?

Det bør settes av ca. 7-10minutter per ansatt. Når mange skal fotograferes på en dag, er det greit å sette opp grupper, for å unngå unødvendig tidsbruk for deres ansatte. Dette kan vi gjerne hjelpe til med og har masse erfaring på dette

Kan vi også ta gruppebilder?

Når ansatte fotograferes, kan det være lurt å også ta gruppebilder. Antall personer som skal være med på bilder er ingen problem, men vi må ta en befaring og finne den beste lokasjonen dersom dere er over 30 ansatte.

Fordeler med Firmafotografen:

 • Best valuta per bilde
 • Avansert retusj tjeneste
 • Fastpris for fotografering
 • Inkluderer avtalt antall bilder
 • Ledelse wide portrett
 • Rabatt på miljøbilder av bedrift
 • Gruppebilder av ansatte eller ledelse

Våre fotograf-tjenester for portrettbilder

 • Farger, Svart-hvitt eller begge
 • Fotografering i deres lokaler
 • Mulighet til å fotografere over flere dager
 • Fotostudio drop-in for manglende ansatte
 • Fotografering av opptil 80 ansatte per dag
 • Fotograf og assistent på større oppdrag
 • Navn av ansatte på filene
 • Avansert skytjeneste for bilde distribusjon

Tilpasset deres behov

 • Ønsket bakgrunn
 • Avansert bilderedigering
 • Mulighet for å dele opp fotograferingen
 • Oppfølgning for nye ansatte
 • Rabatterte priser på nye oppdrag
 • Gratis skylagring
 • Digital tilgang

 

 

Foto av ansatte – Digitalisering av deres ansatte og konsulenter 

En digital portrett portfolie er en solid investering på selskapets markedsføringspotensiale.

Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres. Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prossessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel. Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.

Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredstille disse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud på portrett av ansatte og ta første skritt til digitalisering av dine ansatte.

Portrettbilder av ansatte og ledelse

 

Portrettbilder av ansatte og ledelse

 

Portretter av ansatte for store bedrifter

Er dere større bedrift med mange ansatte er dette ingen problem. Vi har kapasitet til å fotografere opptil 80 ansatte per dag. Det er også mulig å dele opp fotograferingen til flere dager med noen ukers mellomrom. Oppdeling av dagene gir dere mulighet til å få med ansatte som er syke eller borte.

Portretter og ansiksbilder av ansatte i kommuner og statlige virksomhet

Dersom dere trenger bilder av ansatte for ID-kort eller intranett kan dette kombineres med vår portrett pakker. Vi kan levere både ansiktsbilder og skulder og opp bilder for de fleste behov

 

Gruppebilder av ledelse og styre

Vi tilbyr portrett og gruppebilder av ledelsen for næringsliv,  politikk og offentlighet. Bildene hjelper med å vise fram selskapets ledelse og egner seg utmerket for print og til bruk i deres hjemmesider.

Større bedrifter har ofte en styre bestående av mange personer og gruppebilder sammen kan gi et ansikt til selskapets ledelse som bygger tillit og passer utmerket til å la ansatte og kunder se at ledelsen ikke gjemmer seg bort.

Editering og bakgrunnsredigering

Med alle våre portrettpakker for næringsliv følger det med bakgrunnsredigering av hvert enkelt bilde. Det er mulighet til å bestille gjennomsiktig bakgrunn på bildene slik at de kan brukes på alle websider, uansett bakgrunn siden har.

Dersom du har spesielle ønsker eller krav til bakgrunnsfarge på bildene, kan du si ifra om disse, slik at vi kan bruke riktig bakgrunnsfarge ved fotograferingen for en best mulig resultat.

Ansatte_foto-portrett-bilder

 

Noen vanlige spørsmål om fotografering av ansatte

 

Spørsmål: Hvis ansatte har sluttet, kan vi fortsatt bruke bildene?

Svar: Hvis den ansatte har gitt samtykke til dette på forhånd, der det tydelig kommer frem at bildet kan brukes også etter endt arbeidsforhold så kan bildet brukes. Ellers så må bildet fjernes, dersom den aktuelle personen ber om det.

 

Spørsmål: Hvor lang tid tar portrett fotografering av ansatte?

Svar: I snitt så beregner vi 5 minutter per person, utenom opprigging og preperasjon. Ved fotogfrafering av større antall ansatte så vil vi såfremt det er kapasitet, sende en assistent sammen med fotografen. Bilder vil da i snitt ta ca. 3 minutter hver person, slik at det blir minst mulig venting.

 

Spørsmål: Hva slags klær anbefaler dere til portretter?

Svar: Ensfargede klesplagg vil være å anbefalle. Dersom dere har bestemt dere for en bestemt bakgrunnsfarge som grå eller lyseblå, kan det også være meget lurt å ikke ha på seg samme farge som bakgrunnen. Unngå striper og mønstre (Houndstooth) da disse vil både øke størrelsen på bildet (tenk små størrelser på nett) og samtidig komplisere redigering og fjerning av elementer som flekker, misfarger eller bomull, dersom dette ønskes.

 

Spørsmål: Hva slags bakgrunn anbefalles, ser mange bedrifter bruke forskjellige bakgrunnsfarger

Svar: Valg av farge er egentlig helt opp til deres bedrift. Mange bedrifter velger oftest lysegrå eller lyseblå til profilbilder av ansatte.

Hvit fargen er kun å anbefale dersom sidene bildene skal vises på er hvit bakgrunn, og husk at hvit bakgrunn og gjennomsiktig er to forskjellige ting.

Solid farger kan senere konverteres til gjennomsiktig bakgrunn med redigering.

 

 

Har du allerede portrettbilder fra andre, men er ikke helt fornøyd?

Fortvil ikke! Firmafotografen Altnet kan tilby 2 av Norges beste Photoshop artister, med ekspertise i bildereperasjon og mulighet til å redde og endre bilder som kan antas fortapt, til grensen av magi.

Send oss bilder som du ønsker redigert og hva som skal endres, så gir vi deg et godt tilbud på våre Photoshop tjenester.

Bilder av ansatte på inter- eller intranett (veiledning fra datatilsynet)

Arbeidsgiveren din skal i utgangspunktet be om ditt samtykke før det publiseres bilder av deg på virksomhetens nettsider. Dette gjelder både når nettsidene det er snakk om er åpne (internett) eller interne i virksomheten (intranett).

Portrettbilder

Når hovedmotivet i et bilde er en eller flere personer, defineres det som et portrettbilde. Arbeidsgiveren må som regel hente inn samtykke fra de ansatte hvis det skal publiseres portrettbilder av dem på internett eller intranett, for eksempel i forbindelse med en telefonliste.

Situasjonsbilder

Situasjonsbilder fra arrangementer i regi av arbeidsgiver, og som ikke er et portrett, kan derimot legges på virksomhetens intranett uten samtykke fra de ansatte. Eksempler på situasjonsbilder er bilder fra julebord eller bedriftsidrettsdag. Dette gjelder ikke dersom arbeidsgiver har grunn til å tro at de som er på bildene ikke vil ønske at bildene blir publisert. Arbeidsgiver skal også ta bort bildene dersom de som er avbildet ber om det.

Som hovedregel bør derfor arbeidsgiveren alltid be om samtykke fra de ansatte til publisering av bilder der de ansatte blir identifisert.

Kilde: datatilsynet

 

 

 

 

 

 

 

Portrettbilder av ansatte og ledelse var sist oppdatert: September 19th, 2020 av firmafotografen
privat-fotograf-oslo

Privatkunde – Fotografering

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss for en hyggelig samtale og vi hjelper deg!

Telefonf: 400 935 45 eller send oss en epost

Alternativt kan du bruke vår kontaktskjema – fotograf

Familie fotografering
 

 

 

 

SPØRSMÅL TIL FOTOGRAF?
Se svar på vanlige spørsmål

 

DIN FOTOOPPDRAG – PROFESJONELL FOTOGRAF – RIKTIG ERFARING

Firmafotografen.no samarbeider med noen av Norges beste fotografer som kan dekke bland annet: bryllup, private eventer, followup shoots, eiendomsfotografering innvendig og utvendig.

Vi holder meget høye krav til våre fotografers ferdigheter og serviceinnstilling. Med dette kan vi forsikre våre kunder at de får de beste bildene til riktig pris. Du kan bestille fotograf for 30min, 45min, 1time eller tilpasset. Priser vil avhenge av reiselengde og type oppdrag og dens omfang.

Dersom du ønsker et uforpliktende pristilbud er dette heller ingen problem. For større oppdrag for private, kan det være nødvendig med kredittsjekk, dersom betaling ønskes etter at bildene er levert. Ellers kan depositum beløp betales inn før oppdragsdato og resten faktures etter fullført oppdrag.

Kontakt oss for en uforpliktende pristilbud fra våre fotografer på ditt oppdrag.

Husk å bestille fotograf i god tid, da det til tider kan være stor oppdragspågang.

AVTALE MED FOTOGRAF OM RETTIGHETER TIL BILDER?

Ofte kan det oppstå problemer mellom fotografer og deres kunder på rettigheter til bilder og hva de brukes til. Dette oppstår ofte på grunn av lokkepriser der fotografer tilbyr en svært billig pris som ingen kan konkurrere med og deretter krever ekstra betaling for større versjon av bilder eller muligheten til å bruke disse som en vil.

Den som tar bildet har rettigheten til bildet og dette kan du lese mer om her.

Vi har standard avtale der vi tilbyr kunden full bruksrett på alle bilder på våre oppdrag og har altså ingen hemmelige priser. Med stor fokus på fornøyde oppdragsgivere og kunder, kan du bruke alle bilder akkurat som du vil.

BLIR DINE BILDER BRUKT TIL Å FREMME FOTOGRAFEN?

Det er en gansk vanlig at dine private bilder som portretter, familiebilder og bilder av baby og barn blir brukt til å fremme fotografens portifolio på sine egne sider. Dette har fotografen lov til og ganske så fri til å presentere sitt arbeid.

Vi velger å IKKE publisere bilder uten godkjenning fra våre oppdragsgivere, da vi mener bilder bør forbli private og dette fordi vi vet godt at når et bilde publiseres på nett er det lite som kan gjøres for å fjerne disse på en enkel måte.

Dersom du ønsker å se lignenende oppdrag som du ønsker å bestille, tilbyr vi gratis konsultasjonstime der vi kan presentere portfolio bilder.

 

Profesjonell fotograf til bedriftsportrett og reklame kampanjer

 

DU FÅR FULL BRUKSRETT PÅ ALLE BILDER FRA FOTOGRAFEN MED INGEN OVERRASKELSER


UNIKE SITUASJONSBILDER ER GODE BILDER

Ønsker du redigerte bilder med solide effekter, kan vårt fotoredigeringsteam være til god hjelp.

Send oss bildet du ønsker redigert og vi kommer med forslag hvis du selv mangler dette.

FEIRING & EVENTER

Er det feiring på gang? Ønsker du bilder som gir en oversikt over feiringen? Kontakt oss idag for å sikre en fotograf!

På grunn av store mengder oppdrag må vi prioritere firma oppdrag.Bestiller du i god tid på forveien (1 uke) så garanterer vi oppmøte 🙂

Bestilling og prisforespørsler kan gjøres HER

UNIKE SITUASJONSBILDER ER GODE BILDER

Ønsker du redigerte bilder med solide effekter, kan vårt fotoredigeringsteam være til god hjelp.

Send oss bildet du ønsker redigert og vi kommer med forslag hvis du selv mangler dette.

PHOTOSHOP BILDEREDIGERING

Noen ganger er man så uheldig at man får kviser eller andre uheldigheter rett før fotograferingsdagen.
Heldigvis har vi bred erfaring med bilderedigering, så det er ingen problem å rette ting som «ikke skulle ha vært.»
Denne tjenesten kan bestilles i tillegg etter at du har fått bilder, men ikke er helt fornøyd med at skjorten ikke er styrket visse steder, eller at det ligger et fjer på håret.

SKOLEBALL FOTOGRAFI

Ønsker du at skoleball opplevelsen dokumenteres med bilde, blir dette ingen problem. Vi tar bilder av grupper, single og av eventen sjenerelt om

Les mer om skoleball fotografering

 

SERVICE INNEN FOTO
Få en topp service med lave priser og ingen overraskelse. Hos oss får du pristilbud eller ordrebekreftelse med oppmøte tid og hva som skal fotograferes og når. Med flere kvalifiserte fotografer slipper du å tenke på at fotografen ikke møter fordi han\hun har glemt avtalen eller er syk.

BURSDAGSFEIRING

Fyller du eller noen andre år? Er det noe spesielt denne gangen? Da er det bare å bestille en fotograf for å sikre proffe og oversiktelige bilder!

Vi har lang erfaring med bursdager og leverer bursdagsbilder der stemningen er på plass.

ANDRE TJENESTER
 
Hvis du heller trenger videograf og filmproduksjon kombinert med bilder, eller bare video, kan vi tilby videografer til bl.a.:
Bryllup – Eiendom – Bursdag – Privat fest – Portrett bilder – Barnebilder – Ferie bilder – Lang distanse fotografering
 
Fotografering av brud og brudgom

Bryllupsfotografering priser Oslo og Akershus

 

 

 

 

BRYLLUPS FOTOGRAFI

Vi har brudeparret i fokus og prøver å få med oss alle detaljer rundt bryllupet.

Alle eventer dekkes med flere hundre til tusenvis av bilder, alt etter oppdragslengde.

Du kan avtale med fotografen om du har spesielle ønsker.

Les mer om bryllupsfotografering

Vi tilbyr brylllupsfotografering i :
MOSS
FREDRIKSTAD
 
Kontakt oss for tilgjengelighet i andre byer
ANDRE STEDER

VANGLIGE SPØRSMÅL – FOTOGRAF OSLO

Hvordan leveres bildene?

Bilder leveres i digital format via vår nettbaserte, sikre bildeserver. Disse kan lastes ned enkeltvis eller samlet i komprimert ZIP fil.

Hva koster fotograferingen?

Pris vil avhenge av hva slags bilder som ønskes og antall bilder. Vi tilbyr priser fra 2500,- og tilbyr noen av landets beste priser.

Følger etter behandling av bilder med i prisen?

Alle bilder som vi leverer inkluderer etterbehandling og optimalisering.

Hvor tidlig må fotografering bestilles

Vi anbefaller å booke fotograf minimum 2 uker før fotografering. Vi kan selvsagt ta imot oppdrag på kortere varsel, dersom det er ledig kapasistet.

Vannmerker dere bilder med logo eller signatur av fotograf

Som standard merkes ikke våre bilder med logosignatur. Ved utvalg av bilder der kunde ønsker å velge ønskede bilder, blir bildene vannmerket, men endelige produkt leveres uten noen form for merking.

Kan dere fotografere i våre lokaler?

Selvsagt, såfremt dere har tilgjengelig plass. For portretter må dere ha minimum 10kvm med plass.

Tar dere reisetillegg?

Vi tar reisetillegg basert på estimerte kostnader som parkering og reiseutgifter. Ofte inkluderer vi reisekostnader i totalprisen

Publiseres privatbilder av dere?

Vi har sterk tro om at private oppdrag bør forbli privat. Private bilder publiseres verken på våre sider eller på nett uten avtale.

Hvorfor koster fotografering så mye?

Priser reflekterer vanligvis produktet eller tjenesten som leveres. Det er mange kostnader som må tas med inkludert: Reise, kjøp og vedlikehold av utstyr, driftskostnader, etterbehandling av bilder og praksis.

Tar dere hasteoppdrag?

Dersom vi har ledig kapasitet, tar vi gjerne oppdrag fortløpende.

 
 
Fotograf-pris-kostnadsoversikt

Vi er en Oslobasert fotografbedrift med lang erfaring.

 
Privatkunde - Fotografering

Firmafotografen Altnet

Kontakt Telefon: +47 40093545


Vi tar oppdprag fra bedrifter og private og tilbyr fotografering, Eventfotografer, Bryllupsfotografer, Ledelse og ansatte portrett og Eiendomsfotografi

Våre oppdragsområder:

Oslo, Lillestrøm, Drammen og 100km radius

Postadresse:Økern torgvei 6, 0580 Oslo

Oppdrag i nærhet av Oslo og Akershus vil bli prioritert, men vi tar også oppdrag i hele Norge.

Med lave priser
fra 790krkan vi tilby deg
Profesjonell fotografer til bedrifter og private innen eiendom, portrett av ansatte og reklamebilder.

 

 

 

Har du spørsmål?

Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat på:

400 935 45

 

Support og bestilling av fotograf

Åpningstider

Man – Fre

10.00-18.00

Lørdager

12.00-18.00

Søndager

12.00-18.00

 

Du kan også bruke kontaktskjema for prisforespørsler på oppdrag, bestilling av fotografer eller bilde redigering og feil retting.

(Betjenes også helger og helligdager)

 

Dette kan vi tilby deg som fotografkunde:

 

 

 

 

 

 

Privatkunde – Fotografering var sist oppdatert: October 6th, 2020 av firmafotografen