Menu

Har du spørsmål?

Kontakt oss for spørsmål om våre tjenester!

Ring oss på 400 935 45

En bryllup er for alle involverte en spennende men krevende opplevelse. Bildene er for mange den viktigste delen og det er viktig at disse reflekterer hele opplevelsen i høy detalj og på en god måte.

Vi tilbyr erfarne bryllupsfotografer med mange års erfaring innen bransjen. Vi kan tilpasse pakker til alle budsjetter og ønsker, samtidig som vi kan garantere meget høy kvalitets bilder.

Vi tilbyr blant annet heldagsfotografering, halvdagsfotografering og enkeltoppdrags fotografering.

Det kan også ofte være aktuelt med flere fotografer under bryllupet. Med dette kan vi ta flere bilder samtidig og fange ansiktsuttrykk, glede og overraskelser.
Fotograf nr 2 blir da rabattert og vi kan ofte tilby lærlinger til dette.

FÅ ET GODT PRISTILBUD PÅ BRYLLUPSFOTOGRAF

Fotograf oslo

 

 

Hvorfor det er store forskjeller i pris på bryllupsfotografer

Mange som ofte lurer på hvordan priser på bryllupsfotografer kan svinge såpass mye og variasjonen på antall bilder som leveres per oppdrag.
En ting som er felles er at det er billigere med mindre timer fotografering og dette gjelder også bryllupsbilder. Det ene er at fotografen trenger å betale mindre til sin eventuelle assistent og mindre tid på redigering av bilder.

Om du leier en amatørfotograf eller ber en bekjent ta seg av fotograferingen vil du ofte slippe svært billig unna. Spørsmålet blir da om ditt et av de viktigste hendelsene i ditt liv blir dokumenteres godt nok eller om du får mørke og uklare bilder.

Det er få fotografer som tør å ta sjansen på å kalle seg erfaren bryllupsfotograf uten å faktisk ha erfaringen. De fleste er fullt klar over viktigheten med binding til en slik avtale.

 

Hvordan få en billigere pris på  bryllupsfotografering?

Med litt hjemmelekse så kan du få fotografen til å gå ned litt i pris, men ikke forvent for mye nedgang fra en proff fotograf, prisen reflekterer ofte kvaliteten som skal leveres og er ofte godt gjennomtenkt.

Vær spesifikt på typer bilder du ønsker og hvilken deler av bryllupet du ønsker å få frem.
Fotografens jobb er å dokumentere alt som skjer, slik at ingenting går tapt, for det er litt kjedelig med kun fokus på brudeparet og at ingen gjestene kommer frem på noen av bildene.
Ved å avtale pauser mellom fotograferingen kan totalprisen også gå ned, men her gjelder det å avtale på forhånd, slik at fotografen er til stede når noe viktig skjer.

 

 

Vær sosial med fotografen

Fotografer er ofte ganske enslige under oppdraget, folk unngår dem som pesten og veldig få tar en prat for frykten av å forstyrre.

Som oppdragsgiver er det meget viktig å ha en aktiv dialog med fotografen, da blir det lettere å spørre fotografen og henvise til bilder du ønsker skal tas.

Det er ofte slik at innleier kun snakker med fotografen ved oppmøte og deretter lar fotografen ta seg av bilder. Det er viktig å huske på at oppdragsgiver ofte kjenner sine egne gjester og det hjelper utrolig mye på motivasjon til å bli tatt bilde av, når de vet at de får disse bildene sendt til dem i ettertid.

FILM PRODUKSJON AV BRYLLUP

Når en ønsker mer en bare bilder, er video neste steg. Med dagens 4K opptak, kan man godt si at framtiden er her. Med 3840×2160 i oppløsning er selv utklipte bilder fra video meget tilfredsstillende.
Dersom du vurderer en meget profesjonell video som forteller et av dine viktigste dager, har vi løsningen.
Med vårt videopakke får du hele bryllupsdagen med alle høydepunkter i flere lengder og formater.
Vi følger dere fra starten av dagen, får med oss det viktigste, og setter sammen en imponerende film som du kan få i flere lengder. Disse er som vanlig på 3minutter(intro), 10min(kortversjon) og 30min(langversjon). Ta kontakt med oss for å se våre referanse produksjoner og døm selv.

Vi kan trygt si at det er få til ingen i Norge som produserer tilsvarende produksjons kvalitet for bryllupsdagen.
Dersom du bestiller video produksjon får du også mulighet til å bestille fotograf som kombinasjons pakke til meget kraftig redusert pris.
Du kan dermed slippe unna med en fantastisk video og proffe bilder for nesten tilsvarende pris som kun fotografering hos andre.

KONTAKT OSS FOR BRYLLUPSFILM

Noen spørsmål og svar til bryllupsfotografer

Kunde: Kan jeg bestille fotografen bare for en time? For eksempel til en bestemt del av bryllupet?

FF: Ja, det kan du. Vi kan også skreddersy fotograferingssesjonene slik at vi kan dekke dine behov.

Kunde: Må jeg betale for bilder enkeltvis eller får jeg alle bilder som fotografen tar?

FF: Vi opererer vanligvis med et antall bilder per oppdrag. Dersom vi avtaler 100 bilder får du alle disse digitalt ferdig behandlet og redigert.

Kunde: Printer dere også bilder?

FF: Nei, ettersom prisene for print har blitt såpass rimelig har vi valgt å slutte med dette. Du kan sende bilder til f.eks. JapanPhoto eller Fotoknutsen for å få disse printet og sendt i posten.

Her er en kort video om bryllups fotografering

Antall bilder og bruksrett på bryllups bilder

I motsetning til mange fotografer som virkelig tjener på uklare priser, der kunder opplever sjokk moment, der det må betales opptil tusener for enkelte bilder, har vi valgt å holde det enkelt.
Hos oss får du et komplett tilbud på bryllups bilder, der totalpris avtales på forhånd. Vi estimerer antall digitale bilder som skal leveres og dette framkommer i tilbudet vårt.

Dine bilder forblir private og publiseres ikke på nett

Som et av de få fotograf selskapene, publiserer vi ikke private bilder som referanse på våre sider. Du slipper dermed å ha dine private bilder flytende på nett via fotografens hjemmesider. Alle bilder som publiseres som referanse, forespørres kunden før eventuell publisering.

 

Bryllupsfotografering – Bryllupsfotograf var sist oppdatert: February 19th, 2021 av firmafotografen
  • 1