Tlf:

40093545

bedrift & PRIVAT FOTOGRAFERING

Oslo - Lillestrøm - Drammen - Akershus - Asker og Bærum

Velg Fotograf for- » Privat-event » Dyr & Kjæledyr » Bryllup-Forlovelse » Fest-Bursdag » Portrett » Familie-Slekt » Bloggbilder

Portrett fotografering

Vi tilbyr rimelig portrettfotografering for bl.a. Cv, pass, førerkort, sertifikater og visum.

Det kan være en god investering å ta profesjonelle bilder som du kan bruke i mange år framover, der du presenteres best mulig.

Det har blitt en selvfølge å ta med svart\hvitt portrett bilde på CV og søknader, noe som også kan øke sjansen for stillingen.

Vi tilbyr fotografering der du er og møter opp til avtalt tid. Bildene får du levert digitalt og disse kan framkalles hos de fleste fotobutikker.


portrett bilder

PORTRETTBILDER AV ANSATTE FOR WEB OG DIGITAL BRUK

Når Med standariseringen av bedriftssider på nett har nye muligheter for presentasjon av ansatte og konsulenter kommet fram. Mange store bedrifter velger å legge bilder av sine ansatte sammen med kontakt info. Bilder som er realistiske og ikke overdrevent perfekte skaper tillitt hos besøkende og øker kontaktsjansen. Med Photoshop har vi fine muligheter til å redigere bakgrunn og småfeil fra de som avbildes. 

Vi tilbyr komplette pakker for portrett fotografering av ansatte, samarbeidspartnere og konsulenter. Kontakt oss for pris og mer informasjon.

Id bilder til pass og CvEn total digitalisering av dine ansatte og konsulenter 

En digital portrett portfolie er en solid investering på selskapets markedsføringspotensiale. 

Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres.

Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prossessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel.

Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.

Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredstille disse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud på portrett av ansatte og ta første skritt til digitalisering av dine ansatte.


Portrett konvertering av hele bilder for bedrifter

Ofte så har ansatte allerede bilder som kan tas i bruk eller kanskje ønsker dere å ta disse selv.

Vi tilbyr gode muligheter på convertering av disse til webvennlig format og kan gi råd om weboptimalisering, slik at bildene vises ved søk på søkemotorer.

Vår avdeling kan også være til tjeneste når det gjelder allerede eksistende nettsider, der bilder på siden ikke kommer fram riktig i søk. Det er mulig å få pakketilbud med rabatt for bedrifter som er på en stram budsjett.

 FOTOGRAFERING\PRISER