Menu

Har du spørsmål?

Kontakt oss for spørsmål om våre tjenester!

Ring oss på 400 935 45

PROFESJONELLE PORTRETTBILDER AV ANSATTE

Med flere meget dyktige portrett fotografer kan vi tilby din bedrift de beste portrett bildene av dine ansatte med skreddersydde resultateter, klartgjort for publisering på dine nettsider eller print.

Vi møter opp til avtalt tid og rigger opp en feltstudio med chroma bakgrunn.
Selskapet ditt får full brukstilgang til alle bildene og slipper dermed å måtte forhandle om bruksrettigheter og konflikter som oppleves med mange fotografer i dag.

FÅ ET TILBUD PÅ BEDRIFTSPORTRETTER FRA OSS

Lurt dersom det er ansatte som er: Syke, på ferie, har fri
Rabatterte priser ved portrettfoto bestillinger

Portrettfotografering for bedrifter og organisasjoner

Portrettfotografering for bedrifter og organisasjoner

 

 

 

VANGLIGE SPØRSMÅL RUNDT PORTRETTER FOR BEDRIFTER

Hva koster portrettfotografering av ansatte?

Pris blir estimert utifra antall ansatte, type bilder som ønskes og antall bilder per person. Jo flere ansatte som skal fotograferes, desto billigere pris per person kan vi tilby. Dersom ønskelig kan vi også tilby fastpris på oppdrag. Kontakt oss for et godt pristilbud på ansattefoto for deres bedrift.

Er etterbehandling og retusj av bilder inkludert?

Etterbehandling av bilder er alltid inkludert hos oss. Enkle justering som fjerning av kviser og uønskede elementer som hår , flekk eller bomull er gratis.

Tilbyr dere fotografering i våre egne lokaler

Det gjør vi, også alternative lokasjoner som hoteller eller konferanselokaler der dere samles.

Hvor mye tid skal vi sette av for fotograferingen?

Det bør settes av ca. 7-10minutter per ansatt. Når mange skal fotograferes på en dag, er det greit å sette opp grupper, for å unngå unødvendig tidsbruk for deres ansatte. Dette kan vi gjerne hjelpe til med og har masse erfaring på dette

Kan vi også ta gruppebilder?

Når ansatte fotograferes, kan det være lurt å også ta gruppebilder. Antall personer som skal være med på bilder er ingen problem, men vi må ta en befaring og finne den beste lokasjonen dersom dere er over 30 ansatte.

 

Digitalisering av de ansatte og konsulenter med portrett

En digital portrett portfolie er en solid investering på selskapets markedsførings potensiale.
Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres. Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prosessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel. Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.
Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredsstille disse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud på portrett av ansatte og ta første skritt til digitalisering av dine ansatte.

 

Grupperbilder av ledelse, styre og ansatte

Vi tilbyr portrett og gruppebilder av ledelsen for næringsliv,  politikk og offentlighet. Bildene hjelper med å vise fram selskapets ledelse og egner seg utmerket for print og til bruk i deres hjemmesider.

Større bedrifter har ofte en styre bestående av mange personer og gruppebilder sammen kan gi et ansikt til selskapets ledelse som bygger tillit og passer utmerket til å la ansatte og kunder se at ledelsen ikke gjemmer seg bort.

 

Ledelse og styre – BedriftsfotograferingPortrettfotografering for bedrifter og organisasjoner

Flere og flere bedrifter ser fordelene med å bruke gode portrettbilder som kan hjelpe bedriften med å introdusere ansatte, ledere og styret i en bedrift eller kommune. Bilder som blir tatt kan brukes til alt i fra om oss sider, ansattes profil, til bedriftsstruktur over ansatte.

Fotograferingen kan gjøres i studio eller deres arbeidslokaler og avhengig av antall ansatte fra 1 time til en hel dag. Bildene behandles etter bedriftens ønsker og bakgrunns-profil kan endres etter ønske. Etter behandling leveres bildene digitalt via vår nettløsning som kan deles med deres samarbeidspartner for webutvikling eller markedsføringsavdelingen.

Vi gir stor frihet når det gjelder bruk av bilder og som standard gjelder dette ethvert formål som bedriften måtte se fordeler i.

Kontakt oss for bedriftsledelse portrett fotografering

 

Editering og bakgrunns redigering

Med alle våre portrettpakker for næringsliv følger det med bakgrunns redigering av hvert enkelt bilde. Det er mulighet til å bestille gjennomsiktig bakgrunn på bildene slik at de kan brukes på alle websider, uansett bakgrunn siden har.

Dersom du har spesielle ønsker eller krav til bakgrunnsfarge på bildene, kan du si ifra om disse, slik at vi kan bruke riktig bakgrunnsfarge ved fotograferingen for en best mulig resultat.

Noen portrett referanser fra 18/19

Portrettfotografering for bedrifter og organisasjonerPortrettfotografering for bedrifter og organisasjonerPortrettfotografering for bedrifter og organisasjonerPortrettfotografering for bedrifter og organisasjonerHar du allerede portrettbilder fra andre, men er ikke helt fornøyd?

Fortvil ikke! Firmafotografen Altnet kan tilby 2 av Norges beste Photoshop artister, med ekspertise i bildereperasjon og mulighet til å redde og endre bilder som kan antas fortapt, til grensen av magi.

Send oss bilder som du ønsker redigert og hva som skal endres, så gir vi deg et godt tilbud på våre Photoshop tjenester.

 

Trenger du samtykke fra ansatte for portrettbilder på hjemmeside?

Når bedriften skal legge ut bilder av ansatte, er det viktig at det innhentes samtykke. Det holder oftest med en muntlig samtykke for bruk av bilder i kontaktsider, telefonlister og oversikt over ansatte. Det er veldig greit å nevne til ansatte hvordan bildene kommer til å bli benyttet og hvor disse kommer til å bli publisert.

For gruppebilder og situasjonsbilder trenger du oftest ikke samtykke for å publisere, så lenge det ikke krenker den avbilde. Ja, dette gjelder spesielt julebord og årsfester! 🙂

Dersom en ansatt slutter er det greit å respektere ønsket om å bli fjernet fra nettsiden. Dersom dere ønsker å bruke bestemte bilder til reklame eller større kampanjer er det viktig at dere innhenter skriftlig godkjennelse av ansatte.

Portrettfotografering for bedrifter og organisasjoner var sist oppdatert: August 12th, 2021 av firmafotografen

Start here
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Nysgjerrig eller har spørsmål?

Ring oss på 400 935 45

  • 1