Trykk her
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vanlige spørsmål innen fotografering

SPØRSMÅL TIL FOTOGRAFEN

Her er de vanligste spørsmålene vi får fra våre kunder.

 

Kan jeg bruke bildene akkurat som jeg vil og hvem har rettighetene på bilder?

Vi gir full bruksrett til våre kunder etter betaling på oppdrag har funnet sted. Du har mulighet til å bruke bildene akkurat som du selv ønsker inkludert reklame. Det er den som tar bildet som har rettighet på bildet og kan gi bruksrett etter avtale, noe som vi gjør hvis ikke annet har blitt særlig avtalt.


Har en fotograf lov til å legge fram bilder av sine kunder på sin webside uten å få samtykke?

Fotografen har lov til å vise fram sitt verk og vanligvis kan ikke bilder publiseres uten tillatelse

Les mer...

Konfirmasjonsbilder fotografering

La en profesjonell ta seg av fotograferingen og sørg for gode bilder av konfirmantene og gjestene, mens du nyter feiringen.

Når det er på tide med konfirmasjon, velger mange å ta bildene selv. Et kamera er alt som skal til for å bekrefte at ideen er god og at dette vil gå så greit.
Mange konfirmanter blir ofte nok ganske skuffet over uklare bilder når disse skal printes og få sin plass på veggen.

Vi tilbyr portretter av konfirmanter, sesjonsfotografering for Baptistisk konfirmasjon, Katolsk konfirmasjon og borgerlig konfirmasjon (Humanistisk konfirmasjon ).

På sesjonsfotograferingen er fotografen til disposisjon i tidsrommet som er avtalt og holder seg til oppdragsavtale, men tar gjerne imot ønsker fra oppdragsgiver. Du får med

Les mer...

Diverse fotografering Oslo

Med en profesjonell fotograf i Oslo får du mulighet til å fange viktige øyeblikk enten om det skulle være for privat eller forretning. Med meget gode priser i Oslo, får du fri bruksrett på bildene og får et klart og tydelig oppdragsavtale. Du slipper dermed å tenke på hvor mange bilder du får og unngår uhyggelig overraskelser der du må betale for enkelte bilder eller høyoppløsning digitale filer.

 

Fotografering privat prisliste

Fotografering næringsliv prisliste

Les mer...

Begravelse fotografering

Dersom du ser etter en fotograf med erfaring fra begravelser ønsker vi først å kondolere dersom du har mistet noen du er glad i.

Tap av liv er alltid leit og selv om tiden heler de fleste sår, er det ikke alltid en ønsker å glemme.
Fotografering under begravelsen kan for mange gi bilder som kan holde de gode minnene i livet og respekten en har gitt ved å komme til begravelsen.

Begravelse fotografering

Mange finner stor glede ved å kunne sammen se på bilder til den siste reisen og når tiden kommer kan man sette stor pris på bildene.

Fotograferingen foregår i bakgrunnen og det er fokus på oversiktsbilder, minnene og seremonien. Det brukes ikke blits eller lys under fotograferingen i

Les mer...