Med våre fotopakker får du rabatterte priser på profesjonell fotografering, og dermed en rimelig og komplett løsning som tilfredsstiller dine behov som kunde.  Våre pakketilbud er skreddersydd etter erfaring basert på mange oppdrag og inneholder populære ønsker innen ulike arrangement. Fotograf til bursdag prisliste Med flere fotografer tilgjengelig, kan du være trygg på at fotografen møter opp til avtalt tid og at resultatet alltid blir tilfredsstillende. Alle oppgitte priser på firmafotografen.no er hva du faktisk betaler, uten hemmelige tilleggsavgifter. Alle foto-oppdragsgivere får oppdragsbekreftelse og full oversikt med bekreftelse på oppmøte dato og tid, samt hva som skal utføres. Pakkene kan tilpasses etter dine ønsker og det er mulighet for å bestille flere bilder og lenger sesjoner mot et lite tillegg i pris. Alle bilder leveres i høy oppløsning via vår SSL sikret webserver. Løsningen gir deg mulighet til å se på alle bilder i full oppløsning, laste ned bilder eller videresende disse til de du ønsker. Les mer om bursdagsfotografering   Betingelser:
  • Bestilling minimum 14 dager før fotograferingsdato
  • At vi har ledig kapasitet den aktuelle dagen
INFO Detaljer Antall bilder Sesjonslenge Pris
Bursdagspakke 1 - 30min Høydepunkter Gruppebilder 10 bilder 30min 2900
Bursdagspakke 2 - 1 time Høydepunkter Gruppebilder 30 bilder 60min 3800
Bursdagspakke 3 - 1 time 30min Høydepunkter Gruppebilder Portretter 40 bilder 90min 4800
Bursdagspakke 4 - 2 timer Høydepunkter Gruppebilder Portretter 50 bilder 120min 5800
Alle priser er inkl. mva. Bilder publiseres ikke på nett som referanse, uten særskilt tillatelse , slik bildene forblir private Alle fotopakker inneholder
  • Digitale bildefiler i høy oppløsning
  • Fargebehandling og bildeoptimalisering – naturlig
  • 6 måneder sky lagring (SSL)
  • Monokrom\Svart-hvit bilder (etter ønske)
  • 50% rabatt på retusj\bilderedigering av leverte bilder
Dersom pakken ikke helt dekker dine behov, er det bare å ta kontakt med oss, så finner vi en bedre løsning.   Det er mulighet til å bestille flere bilder, lenger fotografering og lagring for et lite pristillegg. Husk å bestille i god tid, da vi til tider har stor pågang.   Alle henvendelser og bestillinger svares innen 24 timer.    
Bursdagsfotografering – Pakker og priser var sist oppdatert: November 18th, 2018 av firmafotografen