Menu

Har du spørsmål?

Kontakt oss for spørsmål om våre tjenester!

Ring oss på 400 935 45

Hva gjør en event fotograf?

Kort forklart så skal fotografen prøve å vise frem alt som skjedde og hvordan det hele så ut. Hvis du gikk glipp av eventen, skal du kunne nesten føle at du var der selv ved å se på bildene.

Det vanlige er at man tar før event bilder av lokalen\stedet og dokumenterer endringen og menneske effekten av det hele. Før event bildene kan ofte være nyttige for oppdragsgiver for å promotere lignende eventer i en senere tid eller se forbedringspotensialet til neste gang.

Det er alltid det viktigste hendelsene som prioriteres, dette selvfølgelig etter avtale med oppdragsgiver. Taler, ankomster, show, interaksjoner er ofte fokusbilder som skal tas.

Fotografen skal blende seg inn og skal selvfølgelig være lett å komme i kontakt med for gjester under eventen, slik at ingen føler seg utelatt.

Priser og antall bilder

Hvert oppdrag gjennomgås før event og du kan selv bestemme hvor lenge fotografen er til stede og hvor mange bilder som du ønsker.

Du har mulighet til å booke fra 30 min og opptil hel dag om dette skulle være ønskelig. Vi kan også gi prisavslag om eventen deler seg over flere timer, der du bare trenger fotograf for deler av dette.

fotograf event

FÅ PRISTILBUD ELLER BESTILL DIREKTE

VANGLIGE SPØRSMÅL – EVENTBILDER – EVENTFOTOGRAFERING – PRIVAT

Hvordan leveres bildene?

Bilder leveres i digital format via vår nettbaserte, sikre bildeserver. Disse kan lastes ned enkeltvis eller samlet i komprimert ZIP fil.

Hva koster fotograferingen?

Pris vil avhenge av hva slags bilder som ønskes og antall bilder. Vi tilbyr priser fra 2500,- og tilbyr noen av landets beste priser.

Følger etter behandling av bilder med i prisen?

Alle bilder som vi leverer inkluderer etterbehandling og optimalisering.

Hvor tidlig må fotografering bestilles

Vi anbefaller å booke fotograf minimum 2 uker før fotografering. Vi kan selvsagt ta imot oppdrag på kortere varsel, dersom det er ledig kapasistet.

Vannmerker dere bilder med logo eller signatur av fotograf

Som standard merkes ikke våre bilder med logosignatur. Ved utvalg av bilder der kunde ønsker å velge ønskede bilder, blir bildene vannmerket, men endelige produkt leveres uten noen form for merking.

Publiserer dere bildene på nett

Privatbilder forblir privat, og vi publiserer ikke private bilder uten avtale

Tar dere reisetillegg?

Vi tar reisetillegg basert på estimerte kostnader som parkering og reiseutgifter. Ofte inkluderer vi reisekostnader i totalprisen

Event fotografering privat var sist oppdatert: January 7th, 2020 av firmafotografen
  • 1