Eiendom foto galleri – Boligfotograf Oslo

Last Updated on

⦿ Når det er mange boliger til salgs er det ofte bildene som avgjør hvor mange som kommer på visning og det samme gjelder bud uten å se salgsobjektet. Firmafotografen ønsker å alltid tilby naturlige og gode realistiske bilder uten manipulasjon og tar avstand fra det mange av oss vil oppfatte som lureri.

Sykdomsbildene skal kunne gi en potensiel kjøper er leier en realistisk og nøyaktig inntrykk av størrelser og areal. Dette får vi til med bruk av vidvinkellinser som gir oss mulighet til å fotografere bredden selv i tette og små rom og toaletter\bad.

 

Ved bekreftelse av oppdrags dato, møter vi opp med lysutstyr og tar oss av hele fotograferingen på egenhånd. Vi setter selvsagt pris på tilbakemeldinger og hører på dine forslag underveis. Standardpakke fotografering tar vanligvis ca. 30-40 minutter og bildene leveres innen 3 dager om annet ikke er avtalt. Dersom du er bedriftskunde, kan du bruke alle eiendoms bildene du får levert til hva enn din bedrift skulle ha behov for, inkludert markedsføring.

 

Ta kontakt med oss for en dyktig boligfotograf - Ring 400 935 45 eller bruk pristilbud forespørsel for eiendomsfotografering 

Markedets beste verdi

Kvalifiserte og meget erfarne fotografer
6 måneder gratis lagring av bilder i SSL.

  • Gode kundereferanser
  • Bilder uten vannmerker\signering
  • Høy oppløsning digitale bilder
  • Ingen hemmelige priser
  • Fornøydgaranti

Få et uforpliktende pristilbud

-