KAMPANJEBILDER

For kampanjer som skal promoteres med bilder, er gode bilder som treffer målgruppen direkte meget viktig. Bildene skal kunne formidle alt av informasjon i løpet av få sekunder og dette er spesielt viktig når det gjelder kampanjebilder på nett og sosiale medier.

Bedrifter som ønsker å kjøre kampanjer, rabatter og tilbud i perioder der omsetning er forventet til å falle, kan virkelig få til gode resultater med gode reklamebilder.

MARKEDSFØRINGS BILDER

Vi hjelper deg med bilder til markedsføring og eksponering. Gode bilder vil vise frem deres tjenester, produkter og ansatte. Bilder er et av de beste SEO (søkemotoroptimalisering)  verktøyene og har hjelper deres netttilværelse positivt på nett.

NYE PRODUKTER

Lansering av nye produkter er avhengige av gode bilder, ikke bare fordi det er visuelt fint med fine bilder, men også på grunn av første inntrykket.

Produktet bør vises i flere scenarier, slik at samme bilde ikke blir brukt med mange typer slagord og tekst. Vi tilbyr produktfotografering av både enkelte produkter og katalogbilder av produktgrupper eller serier.

Vi tilbyr både studiofotografering av produkter og utefotografering med eller uten modeller og leverer bilder av høy kvalitet til avtalt tid.

Firmafotografen tilbyr også retusj og bilderedigeringstjenester der vi hjelper deg med alt fra tekstplassering, effekter, sammensetning til digital publisering og print av reklameplakater.

 

BRANDING

Kort sagt så er branding kunsten av å sette et merkevare i sinnet til forbuker. Akkurat som når du hører en sang som du ikke får ut av hodet og mimer etter melodien du ikke helt husker.

Det er viktig at bilder som brukes gjenspeiler merkevaren og dens budskap. Det er muligheter til å velge i fra flere tilnærminger som humor, seriøsitet, gruppering og livsstil.

Kontakt oss for rådgivning innen fotografering, reklamebilder og veiledning til hvordan du får fram deres varemerke med bilder på internett og med visuelle medium.

SVAR PÅ VANGLIGE SPØRSMÅL INNEN REKLAMEBILDER OG FOTOGRAFERING

Hva koster reklamebilder?

Pris vil variere basert på ønskede tilyper bilder og antall. Vi tilbyr både pris per bilde og fastpris pakkepriser.

Hvor foregår fotograferingen?

Dette kan være hos kunde, studio, eller avtalt lokasjon etter avtale

Har dere modeller tilgjengelig?

Vi har til enhver tid modeller tilgjengelig, type modell og tilgjengelighet vil variere, så ta gjerne kontakt

Følger tekst og slagord på bilder?

Tekst følger ikke med på bilder, men vi kan gjerne legge til deres logo dersom dette er tilgjengelig. Vi tilbyr bilderedigering for kunder som har behov for det.

Tilbyr dere rådgivning innen markedsføring?

Vi tilbyr rådgivning og kan hjelpe med alt fra planlegging, gjennomføring og publiseringer.

Hvor lang tid tar det

Fotografering tar oftest ca. 1-2 timer. Behandling av bilder 1-3 arbeidsdager.

Reklamefotografering

Reklamefotografering PR

Reklamefotografering var sist oppdatert: January 5th, 2020 av firmafotografen

Related Posts